Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://kymenlaaksonomaishoitajat.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Omaishoitoliitto ry ylläpitää Kymenlaakson Omaishoitajat ja Läheiset ry:n jäsenrekisteriä. Liitto ja yhdistys eivät luovuta tietoja muuhun tarkoitukseen tai ulkopuolisille. Lisätiedot yhdistyksestä Sirpa Kristeri p.050-4916646 tai liitosta Paula Väisänen p.020-7806510

Yhteydenottolomakkeet

Kun sivuston käyttäjät lähettävät jäsenhakemuksen tai yhteydenottopyynnön sivustolle, keräämme lomakkeessa olevat tiedot.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli lähetät jäsenhakemuksen tai yhteydenottopyynnön, sen sisältämiä tietoja säilytetään toistaiseksi Google Sheets -taulukoissa. Liitto ja yhdistys eivät luovuta tietoja muuhun tarkoitukseen tai ulkopuolisille.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet jättänyt jäsenhakemuksen tai yhteydenottopyynnön, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.